Effektive frisører fortjener god lønn🤩

Har du lyst til å være en del av et team som trives på jobben og hvor det er gode lønnsordninger? Har du fokus på faglig utvikling og kvalitet?

Vi ser etter dyktige frisører som liker å jobbe i en artig og varierende hverdag. 

Har du lidenskap for faget, god kommunikasjon med kunder og et ønske om faglig utvikling innen teknikker og trender er dette stedet for deg. HairCuts er en frisørkjede med alle frisørtjenester, og med kun drop in.

Hos oss får du en sikker og god arbeidsplass. Vi setter våre ansatte i fokus og vi er stolte over at vi har mange frisører som har vært hos oss siden oppstarten. Vi mener at effektive frisører fortjener god lønn og du får en av bransjens beste lønnsordninger med høy garantilønn (over tariff) og i tillegg provisjon.

Hvorfor velge HairCuts?

Søk på din avdeling

Østfold, Vestfold og Akershus

Vi har i dag 5 avdelinger. To i Østfold, Sellebakk og Rolvsøy. To i Vestfold, Tønsberg og Sandefjord. En i Akershus, Fjellhamar.

Søk på Fjellhamar

Fjellhamar

Frisører søkes
Søk jobb

Søk på Sandefjord

Sandefjord

Frisører søkes
Søk jobb

Søk på Tønsberg

Tønsberg

Frisører søkes
Søk jobb

Søk på Rolvsøy

Rolvsøy

Frisører søkes
Søk jobb

Søk på Sellebakk

Sellebakk

Frisører søkes
Søk jobb

Hva våre frisører sier om HairCuts

Silje Sætre
Silje Sætre Frisør 15 år, 7 år i HairCuts - Sellebakk
Les mer
Det beste for meg med å jobbe i HairCuts er det gode miljøet vi har på jobben. Hver dag er ikke lik, men alltid like morsom. Jeg gleder meg til å gå på jobb og være med kollegaene mine, som har blitt som venninner for meg. Det er bra å ha en trygg arbeidsplass med gode rutiner og fokus på trivsel i hverdagen.
Opplevelsen min med å jobbe med drop inn er kun positivt. Jeg husker når jeg begynte for 7 år siden og var skeptisk til drop inn. -Det var helt nytt for meg, men den tanken endret seg relativt fort. Jeg liker at vi får jobbe selvstendig og utfordre oss selv. Etter å ha jobbet med drop inn i snart 8 år, så det er vel svar nok på hvor gøy det er å jobbe med drop inn.

Jeg vil anbefale andre å jobbe i HairCuts hvis man er ute etter et utrolig bra miljø, gode kollegaer/venninner, og for å få en mer spennende, morsom og utfordrende hverdag! Dersom du føler at du står på samme sted hele tiden er HairCuts noe for deg! Du får så sykt mye mer erfaring når man driver med kun drop inn kontra time bestilling for du kan ikke planlegge hverdagen din, du må ta det som er i kø, og automatisk da får du mer erfaring! Kan bare takke HairCuts for all den erfaringen jeg har fått, og så mye bedre frisør drop inn har gjort meg. Etter jeg startet i HairCuts er jeg ikke redd og usikker på utfordringer lengre, tar det på strak arm!
Jeanette Håvoll Olsen
Jeanette Håvoll OlsenFrisør 9 år, 1 år i HairCuts- Tønsberg
Les mer
Det beste med HairCuts er at vi jobber i team, samarbeider utrolig godt og ikke minst har et veldig godt arbeidsmiljø. Det er også gode muligheter for egenutvikling i faget. Jeg liker veldig godt drop in konseptet og følger jeg jobber mye mer effektivt. -Så og si ingen "dødtid". Grunnet godt arbeidsmiljø, at vi jobber i team og gode lønnsbetingelser gjør at jeg vil anbefale HairCuts som arbeidsgiver.
Melda Melby
Melda MelbyFrisør 9 år, 4 år i HairCuts- Fjellhamar
Les mer
Det beste med å jobbe i Haircuts er at jeg føler meg hjemme her. I tidligere frisørsalonger jeg har jobbet for så følte jeg meg utilpass. HairCuts lar deg være den du er, og tvinger deg ikke til å følge en viss form.

Min erfaring etter å ha jobbet i mange salonger, både med timebestilling og drop in så faller jeg alltid tilbake til drop in. Du får stadig nye utfordringer fra de ulike kundene. Her kan du få alt fra vanlig ettervekst farge til de store endringene hvor du kan bare la tankene og kreativiteten løpe uten å måtte tenke på tid i forhold til neste kunde. Jeg vil si at jeg har utviklet meg mye som frisør, men også som menneske via jobben. Jeg liker å jobbe med så mange forskjellige frisører og kunder.

Jeg vil anbefale andre å jobbe for HairCuts grunnet gode arbeidstider som er tilpasset for familielivet og lønnsordningene. Jeg gleder meg hver morgen til å dra på jobb, for mine kollegaer er som en ekstra familie. Vi er venner, vi har det morsomt sammen og det er ett teamwork. Det har vært en av de tingene jeg har savnet i andre salonger jeg jobber i.
Saba Bjerknes
Saba BjerknesFrisør 14 år, HairCuts 6 år - Tønsberg
Les mer
Det som er best med å jobbe i Haircuts er alle de fine kollegene og de fantastiske daglige lederne. Min opplevelse med å jobbe i en kun drop in salong er at iblant så kan det bli stressende ( noe som jeg liker ), men samtidig kan man ha faste kunder. Fordelen er at om man er syk så trenger man ikke ringe til kundene sine for å bestille ny time. Jeg vil anbefale andre og jobbe i HairCuts fordi det er hyggelig og man utvikler seg veldig som frisør.
Wojciech Iwanski
Wojciech IwanskiFrisør 16 år, 1 år i HairCuts - Sandefjord
Les mer
Jeg liker å jobbe i HairCuts blant annet fordi det er store lokaler og at det er så mange produkter å jobbe med. Det er et godt team. Å jobbe med kun drop in syns jeg er mye bedre for oss frisører og for bransjen. Jeg vil anbefale å jobbe i HairCuts fordi det er et høyt antall kunder, profesjonelle ledere og kollegaer.
Previous
Next
nb_NONorwegian